İSTANBUL / ARNAVUTKÖY - TOKİ Taşoluk Ortaokulu

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulünü ve Mehmet Akif ERSOY'u Anma Programı

Kitaplar sessiz öğretmenlerdir.

Mrt

1-7 Mart Yeşilay haftası kapsamında görevli öğretmenlerimiz ve Okul Öğrenci Meclisinde yer alan öğrencilerimiz tarafından çalışmalar yapıldı.

Mrt

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Ortaokul Seviyesi İlçe Geneli Bilgi ve Kültür Yarışmasında öğrencilerimiz okulumuzu başarıyla temsil edip ilçe ikincisi oldular.

Mrt

Arnavutköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Şubesi tarafından okulumuz öğrencilerine yönelik "Trafik Güvenliği" semineri yapıldı.

Öğrencilerimiz eğlenerek öğreniyor.

TOKİ Taşoluk Ortaokulu Bilişim Haftası Etkinlikleri

May

ÇEDES Projesi kapsamında öğrencilerimizle birlikte Sultan Murat Camii’nde Cuma Namazı kıldık.

May

ÇEDES Projesi Kapsamında Okulumuzda bulunan depremzede öğrencilerimize ve ihtiyaç sahibi öğrencilerimize Toki Taşoluk Ortaokulu olarak öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizle birlikte el ele Ramazan Kolisi hazırladık.

Kas

Kodlama Haftası Etkinlikleri kapsamında 5. ve 6. sınıf öğrencileri ile birlikte Kodlabüyü sayfasındaki etkinlikler yapıldı.

Haz

2022 Mezuniyet Törenimizi gerçekleştirdik.

Haz

Sene sonu okul kermesimizde emeği geçen öğretmenlerimize, velilerimize, öğrencilerimize ve mahalle sakinlerine teşekkür ederiz.

Haz

Taşoluk mesire alanında düzenlemiş olduğumuz sene sonu okul pikniğimizden keyifli kareler.